Ostalo

Zamamni plod jeseni skriven iza bodljikave košuljice čovjek koristi još od prapovijesti. Priče o ljekovitosti i hranjivim vrijednostima toga ploda usmenom se predajom stoljećima prenose s djedova na unuke. Tisuće kilograma najzdravijih plodova pitomog kestena stiže svake jeseni u slastičarnice Vincek..

Od samih svojih početaka, Vincek je samostalan proizvođač kesten pirea, kao prvi od manjih proizvođača koji je s time krenuo. Slastičarnica Vincek danas ima veliki pogon za proizvodnju čiste jezgre kestena kojoj se na kraju dodaje samo šećer, ali po želji kupaca može i bez njega. Kontroliranim postupcima plodovi se prerađuju u kesten pire koji se pažljivo čuva za pripremu mnoštva slatkih delicija tijekom cijele godine

U vrijeme sezone kestena, možete uživati u jesenskoj poslastici- svježe prerađenom kesten pireu sa šlagom. U slastičarnicama se mogu tijekom cijele godine kupiti smrznuti blokovi kesten pirea sa ili bez šećera od pola i jednog kilograma. Prerađeni kesteni visoke su hranjive vrijednosti. Bogati su ugljikohidratima, a siromašni bjelančevinama i mastima. Odličan su izvor elemenata u tragovima, minerala koji su nam potrebni u vrlo malim količinama, vitamina B i C te su dobar izvor kalija i folne kiseline.

Aktualno:

Zapošljavanje - aktualno!

Naručivanje torti

Dugave, SR Njemačke 1c
01/2366-196

Ilica 18
01/4833-612

Zvonimirova 7
01/4550-834

Kvaternikov trg bb
01/4641-272

Trešnjevački trg 2
01/3097-697

Centar Bundek, V.Richtera 4
01/6636-711

Naručivanje torti Opširnije

Zapošljavanje - aktualno!

Postani i ti dio našeg tima!
Tražimo djelatnike/ce u prodaji ( konobar/ica. prodavač/ica) i proizvodnji slastica ( slastičar/ka, pomoćni slastičar/ka, poslovi čišćenja).
Pošalji nam svoj životopis na e-mail: vincek@vincek.com.hr ili nas kontaktiraj radi dogovora termina za razgovor na tel: 01/2366-196, od 08:00-15:00, na adresi SR Njemačke 1 c, Dugave.

Zapošljavanje - aktualno! Opširnije

Vis à Vis

Slastice BEZ GLUTENA !

Vis à Vis by Vincek
Tomićeva 2
01/4831-551
Radno vrijeme:  8:30-22:00

Vis à Vis Opširnije

Makroni

Makroni ili macronen, slasni francuski kolačići, kremasti iznutra, a prhki izvana. Izrađeni od ...

Makroni Opširnije

Kesten

Priče o ljekovitosti i hranjivim vrijednostima toga ploda usmenom se predajom stoljećima prenose...

Kesten Opširnije

Galerija poklona

Tražite li prigodan poklon za blagdansko darivanje, poslovnog partnera, svadbenu svečanost ili najmilije... na pravom ste mjestu.

Galerija poklona Opširnije