Kolači

Koji biste okus najviše željeli isprobati? Tradicionalni kolač bečkih majstora, kremastu voćnu deliciju ili možda tortu punjenu čokoladnom kremom? Slastičarnice Vincek uz tradicionalnu izradu kolača, razvijaju i nove vrste okusa, suvremenih laganijih krema, kao i brojne voćne i dijetalne kolače. Od samih početaka Vincek slastičarnica na najkvalitetniji način priprema i poznate internacionalne vrste kolača, kao što su Schwarzwald, Sacher, Tiramisu i drugi. Recepte smišljaju i modificiraju članovi obitelji Vincek koji svi složno sudjeluju u slastičarskom biznisu. Ono što posebno izdvaja Vincek od ostalih slastičara je to što on sve svoje proizvode radi isključivo s najkvalitetnijim domaćim uvijek svježim namirnicama i tek ponekim probranim uvoznim sirovinama koje se izdvajaju visokom kvalitetom. Sve se radi bez uporabe ikakvih gotovih pripravaka i dodataka aditiva. Slastičarnica Vincek kupuje voće i ostale namirnice od domaćih uzgajivača i proizvođača, obrađuje ih, po potrebi smrzava i kasnije koristi u proizvodnji svojih slastica. I što je najvažnije, koristi slatko vrhnje životinjskog porijekla, koje kolačima daje poseban okus i kakvoću, što pravi sladokusci odmah prepoznaju.

Vincek u svojoj ponudi ima i dijetalne kolače koji su napravljeni po strogo propisanim normativima, a prvi je napravio i sladoled za dijabetičare.

Aktualno:

Slastice bez glutena!

Naručivanje torti

Dugave, SR Njemačke 1c
01/2366-196

Ilica 18
01/4833-612

Zvonimirova 7
01/4550-834

Kvaternikov trg bb
01/4641-272

Trešnjevački trg 2
01/3097-697

Centar Bundek, V.Richtera 4
01/6636-711

Naručivanje torti Opširnije

Vis à Vis

Slastice bez glutena !

Vis à Vis by Vincek
Tomićeva 2
01/4831-551
Radno vrijeme:  8:30-22:00

Vis à Vis Opširnije

Makroni

Makroni ili macronen, slasni francuski kolačići, kremasti iznutra, a prhki izvana. Izrađeni od ...

Makroni Opširnije

Kesten

Priče o ljekovitosti i hranjivim vrijednostima toga ploda usmenom se predajom stoljećima prenose...

Kesten Opširnije

Galerija poklona

Tražite li prigodan poklon za blagdansko darivanje, poslovnog partnera, svadbenu svečanost ili najmilije... na pravom ste mjestu.

Galerija poklona Opširnije

Zapošljavanje - aktualno!

Postani i ti dio našeg tima. Tražimo djelatnike za radno mjesto slastičara i za radno mjesto na poslovima čišćenja s radnim iskustvom. Pošalji nam svoj životopis na e-mail: vincek@vincek.com.hr ili nas kontaktiraj na tel: 01/2366-196, od pon. - pet. 10:00 - 13:00 sati.

Zapošljavanje - aktualno! Opširnije